Om oss

Gode venner dyreklinikk

Klinikken åpnet i flotte lokaler på Klepp i desember 2016. Nær Jærhagen kjøpesenter, lett å finne uansett om du kommer fra Stavanger, Sandnes, Sola eller Bryne. Veldig gode parkeringsmuligheter. Vi er stolte over å være den første Low Stress Handling-sertifiserte klinikk i Norge! Vi har fokus på gode opplevelser, ærlighet og god faglig kunnskap. Vi vil gjøre alt vi kan for at besøket skal oppleves så trygt som mulig. Les mer om hva vi tilbyr under Våre tjenester, eller;

Wivek Linjordet

Er utdannet veterinær fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i København i 2006. Hun har bred erfaring fra smådyrpraksis, med både forebyggende behandlig og akutthjelp. Har også hatt mange hudpasienter gjennom årene, og kurs og oppdatering i hudlidelser. Hennes største faglige fordypning ligger innen behandlig av tenner og tannlidelser, og hun mottar henvsininger for tannbehandling fra klinikker i området. Wivek har også stor interesse for adferd og hundetrening, og har tatt flere kurs i hundetrening blant annet hos Canis avd. Stavanger. Hun har også kurs i medisinsk behandling av adferdslidelser – dette gjøres kun i samarbeide med sertifisert adferdskonsulent. Startet Gode venner dyreklinikk i 2016. Hjemme har Wivek to kooikerhunder.
Sertifisert i Low Stress Handling

Leah Michelle Ulvang

Er utdannet veterinær fra The University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice, Slovakia, i 2018. Leah startet sin klinikkkarriere med dyrepleierstudiet ved Norges veterinærhøyskole og ble autorisert dyrepleier i 2012 og har jobbet som dyrepleier ved siden av veterinærstudet. Som veterinær jobbet Leah på en travel klinikk i England, før hun startet hos Gode venner dyreklinikk i mai 2019. Leah har stor interesse for reptiler og andre eksotiske dyr, og tar kurs og oppdaterer seg regelmessig om disse. Hundetering er et annet av hennes interessefelt og hun har fullført Trenerutviklingskurs hos Siddis hundeskole. Hjemme har Leah to hunder og en skjeggagam.
Sertifisert i Low Stress Handling
og Fear Free

Kari-Gro Hildén

Er utdannet veterinær
Sertifisert i Low Stress Handling

Irene Tønnessen

Er autorisert dyrepleier med utdannelse fra Nord Universitet i Bodø i 2019. Videre har Irene tatt kurs i anestesi, akuttmedisin og tannbehandling, og skal nå i gang med med sertifisering i Low Stress Handling. Irene er spesielt interessert i katter og kaniner, og har vært ansatt hos Gode venner dyreklinikk siden juli 2024.
Under sertifisering i Low Stress Handling

Gunn-Elise

Gunn-Elise Pedersen

Er klinikkassistent og har lang erfaring med dyr. Hun er oppvokst med dyr hjemme, har jobbet som stallmester og jobbet i dyrebutikk. Gunn-Elise er ofte å finne i resepsjonen, men assisterer også ved behandlinger. Har du spørsmål om fôr, pleieprodukter eller andre ting hjelper Gunn-Elise deg mer enn gjerne. Selv har Gunn-Elise tatt flere kurs i hundetrening, deriblant valpekurs, hverdagslydighet, konkurranselydighet og agility. I tillegg har hun vært medhjelper på valpekurs og hverdagslydighetskurs for Canis avdeling Bergen. Hjemme trener Gunn-Elise lydighet og Husbandry med hundene sine. Ansatt hos Gode venner dyreklinikk siden juni 2020.
Sertifisert i Low Stress Handling