Om oss

Gode venner dyreklinikk

Klinikken åpnet i flotte lokaler på Klepp i desember 2016. Nær Jærhagen kjøpesenter, lett å finne uansett om du kommer fra Stavanger, Sandnes, Sola eller Bryne. Veldig gode parkeringsmuligheter. Vi er stolte over å være den første Low Stress Handling-sertifiserte klinikk i Norge! Vi har fokus på gode opplevelser, ærlighet og god faglig kunnskap. Vi vil gjøre alt vi kan for at besøket skal oppleves så trygt som mulig. Les mer om hva vi tilbyr under Våre tjenester, eller;

Small Low stress handeling. Gode venner dyreklinikk

Wivek Linjordet

Er utdannet veterinær fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i København i 2006. Hun har bred erfaring fra smådyrpraksis, med både forebyggende behandlig og akutthjelp. Har også hatt mange hudpasienter gjennom årene, og kurs og oppdatering i hudlidelser. Hennes største faglige fordypning ligger innen behandlig av tenner og tannlidelser, og hun mottar henvsininger for tannbehandling fra klinikker i området. Wivek har også stor interesse for adferd og hundetrening, og har tatt flere kurs i hundetrening blant annet hos Canis avd. Stavanger. Hun har også kurs i medisinsk behandling av adferdslidelser – dette gjøres kun i samarbeide med sertifisert adferdskonsulent. Startet Gode venner dyreklinikk i 2016. Hjemme har Wivek to kooikerhunder.
Sertifisert i Low Stress Handling

Camilla Ueland Torp

Er autorisert dyrepleier, og ble ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole i 2011. Camilla har i tillegg tatt utvidet kurs i anestesi, ernæring og ikke minst adferd. Hun tar seg gjerne ekstra godt av de pasientene som trenger litt ekstra oppfølging og støtte både psykisk og fysisk. Hun har tatt Trenerutviklingskurs i hundetrening hos Siddis hundeskole, og har vært kursholder for valpekurs med positiv trening. Ansatt hos Gode venner dyreklinikk siden august 2017. Camilla har to katter og en hest som hun også klikkertrener.
Sertifisert i Low Stress Handling.