Våre tjenester

TANNBEHANDLING

Vi har videreutdanning og lang erfaring i tannbehandling, og klinikken er utstyrt for å kunne gi optimal behandling til dyret ditt på en trygg og sikker måte.

RØNTGEN

Røntgen er et godt diagnostisk hjelpemiddel både ved skader, medfødte lidelser og mange andre sykdommer. Vi tilbyr også HD- og AD-røntgen for innsendelse til NKK.

ULTRALYD

Vi har ultraydapparat til drektighetskontroll og diagnostisering av lidelser i buken.

VAKSINASJON & HELSEKONTROLL

Vi anbefaler årlig helsekontroll med grundig undersøkelse av hele dyret og eventuelt vaksinasjon.

BLODPRØVER

Ved sykdom, før større inngrep, eller ved seniorsjekk er det ofte en god idé å ta en blodprøve. Mange ting kan vi undersøke direkte på klinikken og få svar på få minutter. Andre ting sender vi inn til laboratoriet for mer utvidede undersøkelser.

ID-MERKING

Vi id-merker med mikrochip, og hjelper til med etterregistrering av dyr som er merket i utlandet. Mikrochip gir en permanent id-merking, slik at dyret ditt alltid kan identifiseres. Det blir også lett å kontakte deg som eier dersom et bortløpt dyr blir funnet.

KIRURGI

Klinikken utfører de vanligste bløtvevsoperasjoner med kompetent personale. Før operasjonen undersøker vi at dyret er friskt, eller vi finner ut hvilke ting vi må ta særlig hensyn til underveis. Trygghet og sikkerhet er viktig fra start til slutt.

KLIPPEKORT TIL HÅNDTERING

Ønsker du at hunden din skal bli tryggere i forbindelse med besøk til dyrlegen? Vi ser at flere besøk på klinikken sammen med målrettet trening er til god hjelp for mange og tilbryr derfor klippekort til håndteringstrening med veterinær eller dyrepleier!

FÔR, LEKER, UTSTYR

Vi forhandler Royal Canin fôr til hunder og katter og hos får du nå bonuskort med hver 7. sekk tørrfôr gratis. Vi har også en liten dyrebutikk med spesielt utvalgte godbiter, tyggebein, kosttilskudd, pleiemidler, leker og utstyr.