Veterinær med interesse for Low Stress Handling og FearFree-prinsippene søkes!

Gode venner dyreklinikk søker nå en fortrinnsvis erfaren veterinær som ønsker seg en god arbeidshverdag for seg selv, kollegaer, kunder og ikke minst pasienter.

Vi jobber ut fra tanken om å behandle alle, både kollegaer, dyr og eiere, med respekt og omsorg. Dyrenes trivsel er et stort fokus hos oss, og vi har derfor implementert «Low Stress Handling» som et viktig verktøy i klinikken. Klinikken er foreløpig den eneste i Norge som er Low Stress Handling-sertifisert. Alle våre fulltidsansatte har tatt sertifiseringen. Flere av oss er også Fear Free-sertifisert. Du trenger ikke ha disse sertifiseringene fra før, men det er viktig at du har interesse for disse prinsippene og ønsker å jobbe på denne måten.

Vi er en frittstående klinikk og fungerer i hovedsak som fastlege for våre pasienter, men vi mottar jevnlig henvisninger fra gode kollegaer på andre klinikker. Spesielt pasienter som trenger hjelp innen tannbehandling, atferd og eksotiske dyr blir henvist til oss.

Vi søker primært deg med erfaring, gjerne med kompetanse innen tenner, kirurgi, indremedisin eller billeddiagnostikk, men alle oppfordres til å søke. Det er viktig at vi passer godt sammen som team, og fortsetter å dra i samme retning. Vi vektlegger god kommunikasjon med kollegaer og dyreeier. Respekt for dyrene som individer og ønsket om å ivareta dyrenes psykiske så vel som fysiske helse så godt som mulig, er en viktig prioritering for oss. Du er faglig engasjert, og har et ønske om å være med til å utvikle deg selv og klinikken videre.

Vi tilbyr en velutstyrt og moderne arbeidsplass i lyse og fine lokaler, godt kollegialt samhold og ordnede forhold.  Vi har en svært trivelig kundekrets som bidrar til god stemning i hverdagen og en følelse av at vi gjør en forskjell. Kontinuerlig faglig oppdatering er en selvfølge for oss, og vi inspirerer hverandre til å utvikle oss videre. For tiden er vi to veterinærer, en autorisert dyrepleier og halvannen klinikkassistentstilling.

Vi skal være Gode venner for dyrene, for kundene og ikke minst for hverandre, det skal kjennes godt å komme inn døra her. Vi tror det gjenspeiler seg i hvordan vi har det på jobb, både oss imellom og med våre fantastiske kunder.

Fortell oss gjerne om dine interesseområder og drømmer for fremtiden, kanskje er det akkurat VI som skal slå følge på veien videre?

Søknad og CV sendes til wivek@godevenner.no
Søknadsfrist 31. januar 2023.
Har du spørsmål om stlilingen, ring oss gjerne på tlf 40064650 og spør etter Wivek Linjordet