Helgen 23.-24. september 2023 har vi gleden av å igjen ønske velkommen til kurs i Husbandry! Et spennende og nyttig kurs som er kjekt for både hund og eier!

Dette 2-dagerskurset tar for seg hvordan du kan trene hunden din til å takle potensielt ubehagelige situasjoner – kloklipp, dryppe øyne, rense ører, tannpuss, dyrlegeundersøkelser, ta blodprøver, bandasjeskift – og så videre!

Treningen går ut på «choice and control» – hunden lærer å la seg håndtere frivillig, men får lov til å gi stoppsignal når det blir for mye. Ved å gi hunden kontroll over sin egen situasjon, reduseres stress og ubehag for hunden, og den får økt toleranse for håndteringen, fordi den har tillit til at den ikke blir presset over sine grenser.
Les mer på husbandry.no

For oss ved Gode venner dyreklinikk er det en fanesak å minimere stresset dyrene blir utsatt for ved håndtering, undersøkelse og behandling. Dette kurset vil gjøre samarbeidet mellom oss og deg som eier enda bedre, til beste for dyrene og oss alle.

Kurset vil foregå hos oss på klinikken på Klepp, så som bonus ut over den tekniske treningen, vil hunden din få kjekke og gode opplevelser inne på klinikken. Jo flere gode opplevelser på klinikken, jo mindre stressende vil hunden oppleve situasjonen hvis den en dag må inn for noe mer alvorlig.
 

Kurset egner seg både som praktisk kurs for eier med hund, og for deg som vil delta som observatør uten hund.

Instruktør: Jonas Riise Johansen fra Target hundesenter

Pris: 2800.-
Observatør: 1400.-
Sted: Gode venner dyreklinikk, Klepp
Tid: 23. og 24. september fra kl. 10:00-16:00
Påmelding: Bindende påmelding til post@godevenner.no
Husbandry
Husbandry