Kjære alle sammen!

Vi oversvømmes alle av informasjon og retningslinjer rundt hvordan vi skal forholde oss nå. Vi vil gjerne informere dere om vår måte å håndtere situasjonen på.

Vi ønsker å holde oss friske og utenfor karantene, slik at vi kan være parate til å hjelpe alle pasientene våre!

Av den grunn ber vi dere om følgende:

  • Hvis du er i karantene eller isolasjon, skal du selvfølgelig ikke komme inn på klinikken heller. Har du et sykt dyr som trenger hjelp, så få noen andre til å følge det til oss. Har du ingen som kan hjelpe deg, ring oss og snakk med oss, så finner vi en løsning sammen!
  • Du er velkommen til å komme inn på klinikken. Men dersom du ser at det er andre i resepsjonen, vent utenfor til det er ledig. Dette for å kunne overholde minimum 1 meters avstand.
  • Vennligt sprit av hendene dine når du kommer inn på klinikken, dette står tilgjengelig på resepsjonsdisken. Ellers har vi vask og håndsprit til fri avbenyttelse på alle rom.
  • Vi kommer til å unngå håndhilsning og dessverre også være litt mer tilbakeholdne med å motta kjærlighetserklæringer fra de kjære firbente.
  • Vanligvis ønsker vi gjerne hele familien velkommen til konsultasjoner. I denne perioden ber vi imidlertid om færrest mulig personer inn og ut av klinikken, for å minimere smittepresset. Er det særlige grunner til at du trenger å ha noen med på konsultasjonen, ta kontakt så ordner vi selvfølgelig en løsning.
  • Vi prøver å unngå nærkontakt med eier (under 2 meters avstand i mer enn 15 minutter) for å minimere risikoen for smitte i tilfelle én av personene i rommet senere skulle vise seg å teste positivt for koronavirus. Dette for å beskytte både oss selv og deg som kunde. Vi vil derfor for en stor del basere oss på å kommunisere med deg som eier via telefon før og etter selve undersøkelsen.
  • Vi vil så langt det la seg gjøre, prøve å spre konsultasjonene, slik at vi har så få personer under samme tak som mulig.
  • Smitten sprer seg i all hovedsak som dråpesmitte fra menneske til menneske. Det er ingen bevis for at koronaviruset smitter til dyr, eller at dyr viderefører smitten. Bruk likevel alminnelig håndhygiene og vask hendene før og etter at du har kost med kjæledyret ditt.
 
Lurer du på mer når det gjelder koronavirus og kjæledyr, vil vi vise til Veterinærinstituttets informasjonsside: https://www.vetinst.no/nyheter/koronavirus-pa-dyr-i-norge/sporsmal-og-svar-om-koronavirus-coronavirus

 

Smitte eller karantene hos personalet vil ha stor innflytelse på hvilken hjelp vi vil være i stand til å yte deg og ditt dyr fremover, men først og fremst er alle tiltak en viktig del av kampen for å beskytte de svake blant oss. Vi ber derfor alle om forståelse for de endringene som vi nå har innført for denne perioden.

 

😊 Takk for at du samarbeider! 😊